Így állunk most: a férfiak és a szépségápolás, wellness

Manapság már nem ciki férfiként wellnesselni. A korábbi macsós stílus már nem divat - állítják. A férfiak szépségápolása éppolyan fontos, mint a hölgyeknél.

Reklám

Érdekesség, hogy már vannak olyan hazai day spa-k, ahol a vendégkör huszonöt százaléka férfi. Nézzük, milyen szolgáltatásokat részesítenek előnyben az urak.


A legnépszerűbbek talán a masszázsok. Nem ritka, hogy arckezelésen is részt vesznek és az sem, hogy a manikűrt és a pedikűrt is szívesen választják. A vendégkör összetétele bizonyos korosztályra korlátozódik. Egészen pontosan a 20-30 évesekre. Ők szívesen vetik alá magukat talp- és fejmasszázsnak.


Érdemes megjegyezni, hogy egyre fontosabb az említett korosztály számára az igényesség. A férfiak is szeretnek hasonlóan ápoltak lenni, mint a hölgyek. Jóval több időt fordítanak a bőrápolásra és az arckezelésekre. A masszázsok iránti igény pedig inkább annak tudható be, hogy a férfiak stresszes életet élnek, a masszírozás pedig képes levezetni a felgyülemlett feszültséget.Nézze meg, milyen, férfiaknak szóló wellness kényeztetéseket ajánlanak.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média