Szeretnek gyógyfürdőbe járni – Bükfürdő népszerű a szlovák vendégek körében

Egyre több a szlovák vendég Bükfürdőn. Összesen 20 százalékkal gyarapodott a szomszédos országból érkező fürdőzni vágyók száma.

Reklám

A Vas megyei város szállásadói és a gyógyfürdő is profitál a megnövekedett forgalomból.


Korábban írtuk, hogy egyre több orosz turista látogat a gyógyvízéről híres fürdőbe, hasonlóan a szlovák vendégek száma is megnövekedett.


Egy friss adat szerint a gyógyfürdő külföldi látogatóinak 6,5 százaléka Szlovákiából érkezik. Az onnan érkező fürdőzők által Bükfürdőn töltött vendégéjszakák száma pedig 2012-ben 20 százalékkal nőtt.


A tényt felismerve a helyi TDM-szervezet igyekszik a szlovák vendégeket is még nagyobb körben megszólítani. A szlovákiai piacon is szeretne folyamatos marketingtevékenységet végezni.


Magyarország egyik legnépszerűbb gyógyfürdője más országokból érkező vendégek körében is rendkívül népszerű. Hasonlóan Budapesthez és Hévízhez, Bükfürdőn is megnövekedett a külföldiek által eltöltött vendégéjszakák száma.


A bükfürdői TDM-egyesület már keresi azokat a marketingmegoldásokat, amelyekkel még több szlovák vendég körében tudják a gyógyfürdő egyebek mellett gyógyító hatását népszerűsíteni.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média