Téli kényeztetésre vágyik? Nincs egyedül

A télen sokakban megnő az igény a gyógyfürdős kényeztetés és a wellness iránt. Mi ennek az oka?

ReklámAz ok magától értetődő. A rövid nappalok és a kevés fény miatt többször vagyunk kedvetlenek, és vágyunk egy kis kényeztetésre, feltöltődésre. A wellness során pedig erre van is lehetőség. A fürdőzés után ugyanis valóban feltöltve érezhetjük magunkat. Köszönhető mindez a vízben rejlő jótékony anyagoknak és annak, hogy a meleg vízben ellazulunk, elengedjük a mindennapi gondokat. Kikapcsolunk.


Mivel a szürke télies napokon kevesebb az energiánk, így több pihenésre is vágyunk, és mi lenne alkalmasabb a pihenésre, mint a termálvizes, pezsgőfürdős lazítás.


Tél közepén már sokaknak elege van a hideg időjárásból és érthető módon melegre áhítoznak. A wellness során pedig meleg, esetenként forró hőmérséklettel is találkozhatunk. A medencék vize is 30 fok fölötti, a szaunában pedig egészen izzasztó a hőmérséklet. Amikor fázunk, sokszor gondolunk arra, jó lenne meleg vízben lazítani. Gyakran erre a gyógyfürdőben kerítünk sort. Egyre népszerűbb ugyanis a téli wellness.


A méregtelenítés iránt, a stressz levezetésére is ilyenkor nagyobb az igényünk. Nem véletlen, hogy télen a szaunát is nagyon élvezzük, és a lazító masszázsfajták felé is nyitottabbak vagyunk.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média