Az ördögszaunától a finn szaunán át a tepidáriumig

szauna, szauna szeánsz, szauna világ,Megnéztük, milyen szolgáltatások vehetők igényben egy szaunavilágban. Az utóbbi időben egyre nagyobb érdeklődés övezi a szauna szeánszokat. Így kicsit részletesebben leírjuk, milyen szauna típusok közül választhatsz.

Reklám


A szaunázásnak nem csak egy fajtája létezik. Az úgynevezett szaunavilágban számos szolgáltatás közül válogathatunk.
Például kipróbálhatjuk a finn kőszaunát. Népszerű a gyógynövényes szauna. Itt, ahogy a nevéből is következtethető, gyógynövényekből párolgó aromák teszik teljessé a szaunázás élményét. Az infrakabinban az infrasugarak teszik a dolgukat. Ez különösen hatékony az izmok ellazításában.


A tepidárium hasonlít a gőzfürdőre. Annál azonban kicsit kíméletesebben fejti ki a hatását. Részleteket a tepidárumról itt olvashatsz:
Érdekesség még az ördögszauna. Itt 100 fokos a levegő, így azoknak ajánlott, akik jól bírják a meleget. A sor itt még mindig nem ér véget. Említhetnénk még a kristály gőzkabint, az aroma szaunát és a finn szaunát is. Számos lehetőség kínálkozik a teljes ellazulásra. A tökéletes élmény érdekében azonban érdemes a szaunavilágban a szaunamesterek szolgáltatásait igénybe venni. Aki nem próbálta, egy gyógyfürdő látogatás alkalmával éljen a lehetőséggel.


A felsorolt szaunákban egyébként közös, hogy erősítik az immunrendszert. Növelik az ellenálló képességet, fokozzák a vérkeringést és segítenek a méregtelenítésben.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média