Autómentesen a fürdőbe - ha számít a környezet

stopUtazzon díjmentesen fürdőzni! Azok, akik az autójuk forgalmi engedélyét felmutatják szeptember 22-én, szombaton a GYSEV és a MÁV vonatain, ingyen utazhatnak az Európai autómentes nap alkalmából.

Reklám


A „Forgalmival a vasúton!” akció keretében az utazás ingyenes, az, aki az autója forgalmiját felmutatja, bármerre utazhat belföldön, így akár fürdőzni is.


Környezetbarát módon, tömegközlekedéssel máskor is el lehet jutni a gyógyfürdőkbe, élményfürdőkbe. A legtöbb ilyen létesítmény komoly figyelmet fordít arra, hogy az, aki autó nélkül szeretne eljutni fürdőzni, megtehesse.

Korábban írtunk arról, hogy a térség termálfürdőinek elérhetősége is javulna a Vas megye-Burgenland Vasút Részvénytársaság által tervezet új szakasz kiépítésével. A vonal főként a Bükfürdőre és Sárvárra utazókat érintené.

Ez a jövő, viszont a jelenben is van lehetőség környezetbarát, autómentes utazásra a fürdővárosok érintésével. Az, aki pontosan szeretné tudni, mikor és hova tud eljutni, az a Elvira oldalon online megnézheti.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média