A spa-csomagok mellett az élményfürdő- és a strandbelépő is fizethető SZÉP-kártyával

Mire költhetem a SZÉP-kártyán megmaradt összeget? Megnéztük, hogy a szállásfoglaláson kívül milyen fürdőbeli szolgáltatások finanszírozhatók így.

ReklámMint arról már korábban többször beszámoltunk, a 2012-ben feltöltött SZÉP-kártya összeget idén május végéig kell elkölteni. Nem kevesen vannak ebben a helyzetben, ezért összegyűjtöttük, milyen fürdőszolgáltatások fedezhetők a kártyáról. Akik tehát nem szeretnének utazni, de sürgeti őket az idő, ezeket finanszírozhatják a SZÉP-kártyáról.


A strandbelépő SZÉP-kártyával fizethető, ahogy más fürdőbelépő, így élményfürdő jegy is. A gyógy- és wellnesskezelések és a tb-kezelések önrésze is finanszírozható így. Itt többet olvashat a SZÉP-kártyán szereplő összegből finanszírozható gyógyító és kényeztető spa kezelésekről.


A SZÉP-kártya mindhárom alszámlájával fizethetünk a fürdőben. Korábban csak a harmadik "zsebből" lehetett ezt megtenni, egy ideje azonban működik az átjárhatóság az alszámlák között. Finanszírozhatók így például a sokak által kedvelt gyógymasszázsok, a pakolások és a hidroterápiás kezelések költsége is. Vásárolhatók spa csomagok, és kényeztető masszázsok is szerepelnek a kínálatban.


Arról, hogy milyen spa csomagok közül lehet választani, itt olvashat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média