Mennyiért szaunázhatok? Öt érv, ami az őszi szaunázás mellett szól

Szaunázás ősszel - árakVitathatatlanul közelít az ősz. Ezzel együtt a hűvösebb időjárás és a megfázások időszaka is. Érdemes tudni, hogy a szaunázással felkészítheti a szervezetét. Összegyűjtöttünk öt, a szaunázás mellett szóló érvet. Na meg az árakat.

Reklám
A szaunázás segít megszabadulni a káros salakanyagoktól. Az izzadás során ezek a bőrön keresztül távoznak.


Erősíti az immunrendszert, így az őszi szaunázással felkészítheti a szervezetét a borús napokra. Ellenállóbb lehet a betegségekkel, megfázással szemben.


A szaunázás során az erek kitágulnak, felgyorsul az anyagcsere folyamat, könnyebben meg lehet így szabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól.
Segít ellazulni, leküzdeni a stresszt. Sőt, ellenállóbbá is tesz a lelki megpróbáltatásokkal szemben. Ez is fontos ősszel.


Az egyre kevesebb fény, a borús idő rossz kedélyállapotot eredményezhet. A szaunázás ezen is segít, egy "jó izzadás" után, akárcsak sportolás után fittebbnek, jobb kedvűnek érezhetjük magunkat.


Nézzük, mennyibe kerül a szaunázás - részletes árak itt


Egy szauna jegy ára 2 ezer 400 forint, ez három órára szól. A szauna szeánsz díja pedig 350 forint. A szaunavilágban nem csak egy kabin van, tízféle szauna típus próbálható ki. Emellett élménymedence, merülőmedence, jacuzzi és kneipp medence is használható.

 

Még több információ, részletes leírás itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média