Vizibicikli, kicsit máshogy - Így tekerj a víz alatt! (VIDEÓ)

aquabikeMi az? Vízben biciklizel, de nem a vizibicikli. Aquabike. Egyre népszerűbb itthon a vízben biciklizés. Nézd meg, hogyan csinálják!

Reklám

Hazánkban is egyre népszerűbb az aquaspinning vagy aquabike. Nemzetközi nyelvben aquavelonak is hívják. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy szobabiciklit - csak a vízben. A sportolók feje, felső teste a víz felett van. A lábak a víz alatt. Nem kell senkinek magyarázni, hogy a tekerés így könnyebb, az állóképesség a fizioterápiás sporttal könnyedén növelhető. Hosszabb ideig tud biciklizni így az ember, mint a szárazföldön, hagyományos módon. A test ereje növelhető a biciklizést és az úszást ötvöző sport segítségével. Az, aki fogyni szeretne, próbálja ki. Az aquabike használatával könnyedén meg lehet szabadulni a zsírpárnáktól.

 

velobike

fotón: wellnesselő, aquabike-ozó fiatalok Bükfürdőn


Nem csak fogyni és izmosodni lehet, hanem a felesleges salakanyagtól is meg lehet válni.
Szakértők ízületi bántalmakkal küzdőknek is ajánlják. Amellett, hogy fittséget ad, nyugtató hatással is bír a gyógyfürdőkben és az élményfürdőkben kipróbálható sportág.Nézd meg, hogyan tekernek a víz alatt, és képzeld el, te hogyan tekerhetnél például Bükön, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban!

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média