Törölközőt a strandra? De melyiket válasszuk?

A boltok polcain vagy a strandokon sokféle törölköző közül válogathatunk, nem mindegy az anyaguk, a méretük, de a színük sem.

Reklám


Egy megfelelő méretű törölköző tartós, jó nedvszívó képességekkel rendelkezik, puha, jó fekhelyet biztosít, nagyméretű és lehetőleg világos színű, hogy visszaverje a napfényt.

A törölközők számos színben és számos méretben kaphatók, azonban fontos, hogy olyat válasszunk, ami ha kell, eltakar, puha, és nagyméretű, így nem lóg le róla a lábunk sem és megfelelő fekhelyet biztosít a füvön vagy egy medence szélén. A strandolási kellékek fontos részét képezi. Ha divatosak akarunk lenni, válasszunk olyan törölközőt, ami megy színben a fürdőruhánkhoz, sőt így akár a vízből kijövet is könnyebben meg fogjuk találni.


Sok helyen találkozhatunk jelenleg a bambusz törölközőkkel, amelyek 50 vagy 60 százalékos arányban bambusz szálakat tartalmaznak, pamut összetétellel kiegészítve. Az így kapott anyag pedig simogatóan puha, extra nedvszívó képességgel rendelkezik, sőt bőrbarát is. Aki pedig a hagyományos anyagösszetétel mellett maradna, annak még mindig kiváló választást jelent a 100 százalékban pamutból készülő törölköző, nedvszívó képessége és anyagának puhasága megfelelő "társsá" teszi a strandolás során. A frottír, azaz a pamuttörölköző vastagabb, bársonyosabb tapintású, mint a műszálat tartalmazó, gyengébb minőségű törölközők, és bármilyen színben fellelhető.


Jó strandolást, mondjuk itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média