Teltház a fürdővárosok szállodáiban, a kisebb panziókban azért még van hely

Sokan indulnak wellness hétvégére húsvétkor. A foglalási adatok is ezt bizonyítják. Bükfürdőn például a hét elején már az utolsó szabad szobákat is lefoglalták. Volt, ahol a plusz jelentkezőket várólistára tették.

ReklámÉrdemes azonban még érdeklődni a kisebb panziókban, magánszállásokon, ott még talán tudják fogadni az érdeklődőket.
Leginkább a gyógyfürdővel rendelkező városokban élénkült a forgalom, szintúgy a wellness részleget üzemeletető szállodák népszerűsége is megugrott. A szobafoglalások általában két napra szólnak, klasszikus hétvégi kikapcsolódásra vágynak az utazók. Annak ellenére várható a teltház a legtöbb hotelben, hogy ilyenkor akár 10-12 százalékkal is magasabbak lehetnek az árak.


Nem egy család választja az egy napos wellnesst. A fürdők készülnek, húsvéti programmal várják a pihenni érkezőket. Húsvéti fürdős programok itt.Az akciókat is érdemes figyelni, egyes szolgáltatások akár 20 százalékkal olcsóbban is hozzáférhetők. Bükfürdőn az élményfürdő április 20-án (húsvét vasárnap) – az ünnep miatt – meghosszabbított nyitva tartással, 21 óráig várja a fürdőzőket. A strand medencéi is "nyitva állnak" Bükfürdőn. Ha az időjárás a szabadtéri fürdőzésnek mégsem kedvezne, akkor pedig a beltéri medencékbe várják a lazítani vágyókat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média