Kevés a szabadság? - Menjen biztosra!

Családi strandMutatjuk, milyen nyári programok várják júliusban! Az időjárás tekintetében a legjobb célpontnak a fedett medencével rendelkező létesítmények tűnnek. Mutatjuk, hogyan jutottunk erre a megállapításra.

ReklámA júliusi időjárás előrejelzés szerint bővelkedünk jó időben, nem lesz ritka a 30 fok fölötti hőmérséklet sem. Bükfürdőn is strandolásra alkalmas hőmérséklet várható, a legmelegebb 20-a körül lesz. Ahogy azonban az lenni szokott, nyári zivatarok is várhatóak, majdnem minden hétre jut egy gyors esőzés.


Elég bosszantó az, amikor a szabadság alatt zivatarok miatt nem lehet strandolni. Megoldás, ha olyan létesítményt választunk, ahol lehetőség van fedett téren strandolásra. A legjobb, ha olyan helyre megyünk, ahol az élményfürdő rész is épületen belül található - például itt.


Jó idő esetén napozás, kinti strandolás. Eső esetén wellness, lazítás a fedett pihenőtéri nyugágyakban.


Úgy fest egyébként, hogy átlagban 29 fok körüli lesz a hőmérséklet egész júliusban.A júliusi programok felkerültek a SpaMagazin programajánló részébe. Nézze meg, hogy a szabadság alatt milyen strandfürdős programok kínálkoznak.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média