Ennyi ideje jut a magyarnak a wellnessre

Azt már tudjuk, hogy egyre népszerűbbek a magyarok körében a wellness hétvégék, a gyógyfürdős kikapcsolódások, de mennyi időt töltünk átlagosan a fürdővárosokban?

ReklámAz átlagos tartózkodási időt (belföldi, külföldi) nézve 3-5 napot töltünk el wellnessel. Bükön például 4,2 napot. Az átlagból az is látszik, hogy valóban egy hosszú hétvégényi idő jut ilyen kikapcsolódásra. A felmérésből az is kiderül, hogy belföldiek körében a legkedveltebb fürdőváros Bük, 3,9 napot töltenek itt a fürdőzni, feltöltődni vágyók. A második Gyula lett, a harmadik pedig Hévíz.


Korábban írtuk, hogy a szallas.hu által feltett kérdésre válaszolók 86,15 százaléka tervez idénre utazást. Sokan mennek a párjukkal, 53,91 százalék, míg családostól 45,58 százalék indul útnak. Eszerint népszerűek lesznek 2014-ben az olyan fürdők, ahol a család minden tagja jól érzi magát és talál kikapcsolódási lehetőséget.>>> Töltődjön fel! - Itt az egész család jól érezheti magát! <<<Az említett felmérésből az is kiderült, hogy a cél a legtöbbeknél a wellness, 46,18 százalék döntött így. Aktív pihenésre pedig 10,49 százalék vágyik. Ha szeretné elolvasni az egész bejegyzést, itt megteheti.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média