Termál Online: öt érv a bükfürdői üdülés mellett

Bükfürdő a három legnépszerűbb termálfürdős település között van - olvasható. A Termál Online össze is gyűjtött néhány érvet, miért érdemes ezt az üdülőhelyet választani.

Reklám


Az első érv: maga a termálfürdő. Úgy fogalmaznak: 1962-es megnyitása óta nagyra nőtt a fürdő, amelyen belül elkülönül a gyógyfürdő és az élményfürdő részleg. Külön-külön belépőjegyek is válthatók ezekbe, így aki csak a gyógyvizes medencében való üldögélésre vágyik, annak nem kell az élménymedencék használatáért is fizetnie, s ez fordítva is igaz.


Említik a büki gyógyvíz hatékonyságát. Egyebek mellett a gyulladáscsökkentő képességére, a csontok anyagcseréjére, az izomműködésre gyakorolt hatására térnek ki a bejegyzésben. Szó esik továbbá a keringésjavító képességéről is. 


Harmadik pontban a jó megközelíthetőséget emelik ki. Nemrég számoltunk be arról, hogy közvetlen buszjárattal is lehet utazni már Bükfürdőre. Az itt történő üdülés mellett szól az is, hogy van bőven kirándulási lehetőség. Közel van Szombathely, Kőszeg, Sopron és Ausztria is.


Az ötödik érv az összeállításban a helyi programok. Nyaranta rendszeresen szerveznek koncerteket, fesztiválokat a fürdőben és a településen is. Ezek közül is kiemelkedik a Gyógy- és bornapok elnevezésű gasztrofesztivál, ami idén július 23-a és 27-e között lesz.


Ha még több bükfürdői programra kíváncsi, nézz meg a SpaMagazin programajánlóját!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média