Varázsold gyorsan narancsbőr mentessé a bőrödet a nyári strandolásra

narancsbőrA hölgyek többsége igyekszik mindent megtenni azért, hogy eltüntesse a narancsbőrt. Csak pár igazán jó megoldás létezik. Masszázs és a mozgás, no meg a szauna. Emellett optikailag is tehetünk néhány dolgot az ügy érdekében.

ReklámA narancsbőr vagy cellulit masszázs során a masszőr szétnyomkodja a zsírgolyókat a problémás területen. Az összecsomósodott sejtek között folyadék is összegyűlik. Ezt a masszázs és a kezelés során ugyancsak eltüntetik.


A narancsbőrnek több fokozata létezik. A barna bőrön kevésbé látszik. Viszont van, akinél csak a bőr összenyomása után látható, másoknál már '"nyugalmi" állapotban is.


Azok, akiknél még nem súlyos a narancsbőr állapota és szeretnék a nyári strandolásra gyorsan simává varázsolni a bőrüket, válasszák a nyirokmasszázst. Akár egy kezeléssel is eredményt lehet elérni.


Mielőtt azonban kiválasztja a kúrát, kérje ki a masszőr véleményét. Ugyanis bizonyos esetekben nem ajánlott. Például magas vérnyomás, várandóság esetén.
A szaunázással is tehet a narancsbőr eltüntetéséért. Az infraszauna segít a salakanyagok eltávolításában. Sőt ha mindezt váltózuhannyal kombináljuk, még jobb eredményt érhetünk el. Természetesen a vizet a kritikus pontokra engedjük.


Próba a helyszínen! A gyógyfürdőkben, élményfürdőken, például Bükfürdőn igénybe vehetők az említett masszázsfajták és használható infraszuna is.
Megelőzésként érdemes sokat mozogni. Akár vízben vagy szárazföldön. A rendszeres testmozgás a bőrt is egészségessé teheti

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média