Így kapcsolódunk ki az ünnepek alatt

A magyarok nagy százaléka wellnessel az ünnepek alatt. Karácsony másnapján már sokan látogattak gyógyfürdőbe. A két ünnep között pedig folyamatosan nő az így kikapcsolódók száma. Programtipp!

ReklámAz év végi hosszú szabadság miatt a magyarok negyede wellnessel tölti az ünnepeket, az év utolsó napjai a gyógyfürdőkben kimondottan forgalmasak. A Magyar Turizmus adataiból kiderül, hogy a lakosság negyede kifejezetten azzal a céllal indul útnak, hogy gyógy-, vagy wellnessfürdőbe látogasson.


A spa és wellness szolgáltatásokat keresők száma évről-évre növekszik. A BKF Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézetének kiadványából kiderül, hogy a pihenni vágyók keresik a szokatlannak is tekinthető elemeket is vegyítő új szolgáltatásokat, illetve olyan fürdőkbe utaznak előszeretettel, amelyek vagy építészeti megoldásaikban, vagy az általuk kialakított koncepció miatt egyedinek számítanak.Nézze meg, milyen gyógyfürdős programok várják az év utolsó napjaiban. Akciókról, wellness lehetőségekről itt olvashat!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média