Mit csinál egy szaunamester? Mitől lesz izzasztó a hangulat?

A szaunamester fő feladata, hogy levezesse a szeánszokat és jó "izzasztó" hangulatot teremtsen. Ez persze a szaunázás módjától függően eltérhet.

Reklám


Korábban írtuk, hogy számos formája létezik a szaunázásnak. A mézestől a sörösig, a pálinkástól a különböző nemzeti szeánszokig. Ma már rendelni is lehet szaunamestert, így aki az otthonában szeretné élvezni a legjobb szeánszokat, megteheti. Léteznek tematikus programok is. Találtunk Jack Sparrow-s és James Bond-os verziót is.
A szeánsz lényege a jó hangulat, erről gondoskodik a mester. Ő felel a gőzért, az illatokért és a különböző aromákért. Egyszóval mindenért, ami a szaunában történik.
A jó hangulat és a maximális feltöltődés, kikapcsolódás kulcsfigurája a szaunamester.
Kiváló alkalom a szaunázás a csoportos feltöltődésre, tréningek alkalmával családoknak, baráti társaságoknak is ajánlják.Kapcsolódó hír, hogy a napokban rendezték meg a szaunaszeánsz világbajnokságot, ahol hazai szakemberek is, köztük a a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunamesterei, Egri Csaba és Tompek Attila is részt vettek. Így a világ legjobbjainak tudásából merítve még professzionálisabb szinten tudják a szeánszokat "levezényelni". 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média