A kedvenc a nyakzuhany. Próbálta már?

nyakzuhanyA medencében a nyakzuhany alatt állva is megszüntethetjük a fejfájást. A nagy erővel lezúduló víz masszírozó hatást fejt ki a nyakra, így a fejfájás könnyedén elmúlhat.

Reklám

A feszült nyaki izmok miatt "nyomhat" a fejünk. Masszírzással viszont csökkenthetjük a fájdalmat. A legegyszerűbb módszer az élményfürdőben, gyógyfürdőben kipróbálható nyakzuhany. Amellett, hogy valóban segít a nyaki és hátfájdalom leküzdésében, igazán jó élmény is.


Korábban írtuk, hogy a feszült izomkötegek miatt hátfájdalom is jelentkezhet. A hagyományos masszázsok mellett egy vízsugár alatti lazítás is segíthet.

A nyak- és fejfájás kialakulhat a sok stressztől, a sok ülőmunkától, a kevés mozgástól. A nyakzuhany alkalmazása után lazábbnak érezhetjük magunkat, ugyanis javul a testrészek vérellátása.


Nem túlzás azt állítani, hogy az élménymedencék egyik legkedveltebb eleme a nyakzuhany. Ha már gyógyfürdőben, élményfürdőben jár, mindenképpen próbálja ki, mondjuk itt.


A vízmasszázs ellazít, a testi-lelki feszültséget is oldja. A vízsugár alatt töltött idő azonban ne legyen túl sok. A hosszú masszírozás hatására ugyanis izomláz is jelentkezhet. Inkább többször, rövidebb ideig élvezzük a nyakzuhany jótékony hatásait!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média