A jó masszőr a talpon keresztül felfedezi a kialakulás előtt álló egészségügy problémákat

Egyre több helyen találkozunk a talpmasszázs kipróbálásának lehetőségével, köztük a gyógyfürdőkben is. A wellness szolgáltatások és kezelések részévé vált már ez a típusú masszázs is. Nézzük, meg mire is jó.

ReklámA talpmasszázs az egyik leghatékonyabb masszírozási forma, ugyanis nem csak egy testrész, konkrétan a talp gyógyítása lehetséges, hanem a reflexzónáknak köszönhetően a test szinte egésze kezelhető. Rendkívül hosszú a lista, szinte nincs is olyan terület, amely ne lenne kezelhető. Korábban írtuk, hogy a rákgyógyításban is sikeresen alkalmazzák már a talpmasszázst.


A masszázs egyik titka, hogy a reflexpont "szervpárjában" a masszírozás hatására javul a vérkeringés, így kezelhető az ott észlelt probléma. Azok, akik meghatározott betegséggel mennek talpmasszőrhöz, hatékony gyógyítási folyamatot érzékelhetnek. Bár megjegyzendő, hogy a talp elváltozásaiból a jó talpmasszőrök tudnak következtetni a még fel nem fedezett egészségügyi problémákra is.


Akik, csak felfrissülni szeretnének, engedjék el magukat és hagyják, hogy a szerveik is kapjanak egy kis wellness-t.


A talpmasszázs önmagában is gyógyító, viszont ha már gyógyfürdőben járunk, éljünk a lehetőséggel és üdítsük fel a szervezetet más gyógyfürdő szolgáltatások igénybevételével is.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média