A világ legnagyobb képeslapját készítik el a reumabetegek - Fontos a sokízületi gyulladás kezelése!

Ragadj ecsetet! címmel indul útjára az az országjáró kampány, amelynek során egy óriás méretű, hatvan négyzetméteres képeslapot készítenek el.

ReklámA nyolc városban készült részleteket az artritisz világnapján, október 12-én állítják össze. Nézzük, melyik városokban készül képeslap részlet.


Pécsen, Szegeden, Nyíregyházán, Veszprémben, Szombathelyen, Gyulán és Debrecenben.


Ha sikerül a kísérlet, az Guinness-rekordnak is számít, ugyanis eddig "csak" egy 56 négyzetméteres képeslap készült, mégpedig Szlovéniában.


A közös művészeti alkotás létrehozásával az egyesület célja, hogy közelebb vigye egymáshoz a sokízületi gyulladással kezelt betegeket, orvosaikat, az érintetteket és az érdeklődőket. Céljuk továbbá, hogy a magyar társadalom reális képet kapjon a betegségről.

Fontos a sokízületi gyulladás kezelése!


Jelenleg mintegy 80-90 ezren szenvednek sokízületi gyulladásos betegségben Magyarországon. A reumatoid artritisz a mozgásszervi betegségek egyik legsúlyosabb formája, gyermekeket, fiatalokat és időseket egyaránt érint - közölte a Magyar Reumabetegek Egyesülete.


A krónikus ízületi gyulladásról a tünetkereső menüpont alatt olvashatók részletek. Ugyanitt terápiák, kezelési lehetőségek és természetesen a betegség tünetei is megtekinthetők.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média