Ilyen egy karácsony egy gyógyszállóban

Megnéztük, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak a szállodák az ünnepeket hotelben töltő vendégeknek. A legtöbb helyen már nincs szabad szoba, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sok hazai vendég tölti az év végét gyógyszállodában.

Reklám

Népszerűek azok a helyek, ahol gyógyfürdő van a közelben, vagy a szálloda rendelkezik saját gyógyvizes medencével. Programokban sehol sem lesz hiány. Gondolnak a gyermekekre is, legtöbb helyen kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket. A szállodákban fontos hangsúlyt fektetnek kulináris élvezetekre is. A hagyományos karácsonyi halas-menük mellett igazán különleges ételek közül is lehet választani. Például fogasfilét, szarvassültet is.


Kérésre karácsonyfát is állítanak a szállodai szobában. Sőt van olyan hotel, ahol meglepetés ajándékot is kapnak a vendégek. Természetesen minden szállodában közös karácsonyozásra is van lehetőség. Ez főként egy vacsorával egybekötött ünneplést jelent. Több vendég él a lehetőséggel és élvezi ki a gyógyfürdők szolgáltatásit, ilyenkor főként a masszázsok és a szaunázás népszerű.


A vg.hu közlése szerint sokan használják SZÉP-kártyáikat és az utoljára használható utazási csekkeket is.
Természetesen lehet egy napos wellnessre is menni. Nem kell feltétlenül éjszakákat tölteni szállodákban. Erre különösen alkalmasak a közeli gyógyfürdők. Itt hasonlóan a szállodákhoz, minden kényeztető és gyógyító szolgáltatás igényelhető. Vannak, akik úgy látják, az otthoni karácsony a tökéletes. Nekik kiváló wellness-lehetőség a gyógyfürdős kikapcsolódás.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média