Már csak pár hét maradt - így használhatja fel a SZÉP-kártya "zsebeiben" maradt összeget

A mögöttünk álló hosszú hétvégéken rendkívül sokan fordították a SZÉP-kártyájukon szereplő összeget fürdőszolgáltatások vásárlására. Ennek ellenére még mindig többeknek van veszélyben a fizetésen kívüli juttatása. Mutatjuk, mire költheti ezt még a határidő lejárta előtt.

Reklám



Nem csak strandbelépő és élményfürdő belépő vásárolható a SZÉP-kártyán szereplő összegből, hanem finanszírozhatók például a sokak által kedvelt gyógymasszázsok, a pakolások és a hidroterápiás kezelések költsége is. Vásárolhatók spa csomagok, és kényeztető masszázsok is szerepelnek a kínálatban. Emellett a társadalombiztosító által támogatott kezelések önrésze is megvásárolható így.


Nemzetgazdasági Minisztérium ismét felhívja az érintett kártyabirtokosok figyelmét a 2012-ben utalt és még el nem költött juttatás felhasználásának közelgő, május végi határidejére. A szabályozás értelmében a pihenőkártyákra tavalyelőtt utalt pénzt május 31-ig lehet elkölteni, ezt követően a kártyán lévő felhasználatlan összeget a kártyakibocsátó bankok visszautalják a munkáltatóknak, vagyis azok a kártyabirtokosok számára elvesznek.


Megnéztük, jó időre 22-23 fokra lehet számítani a májusi hétvégéken, sőt a hónap utolsó napjaiban 30 fok közeli lesz a hőmérséklet, így, akiket "szorít a határidő" most akár ezen a strandon is felhasználhatják a rendelkezésükre álló keretet. Olyan gyógyfürdőt, élményfürdőt érdemes ilyenkor választani, ahol a család miden tagja talál magának kikapcsolódási lehetőséget és a strandbelépőn túl számos szolgáltatásért lehet még fizetni SZÉP-kártyával. Nézzen körbe itt!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média