Kíváncsi rá, milyen idő lesz? Összehasonlítottuk a különböző oldalak júliusi előrejelzéseit

Összehasonlítottuk az időjós oldalak nyári előrejelzéseit. Kíváncsi rá, mekkora a különbség? Kiderül, tényleg milyen idő várható a júliusban.

Reklám


Vannak különbségek az általunk összehasonlított oldalak előrejelzéseik között. Nagyjából azonban egyezik a várható időjárás minden felületen. Jó hír, hogy összességében kellemes nyári időre számíthatunk. Strandolásra alkalmas lesz a hőmérséklet. Kánikula azért nem lesz, a vízhőmérséklet miatt ezért inkább a fürdők strandjaira érdemes tervezni a nyári kikapcsolódást.


Július 15-étől várható igazán zavartalan napsütés - legalábbis az accuweather.com ezt ígéri. Nem lesz ritka a 30 fok fölötti hőmérséklet sem, jelentősebb eső pedig nem várható.

időjárás előrejelzés


Az idokep.hu időjárási előrejelzésben júliusban 30 fok körül alakul a hőmérséklet. A legmelegebb napok július 19-20-a környékén lesznek. Ez a hétvége igazi strandidőnek ígérkezik. Ezután inkább a 28 fok lesz a jellemző. Egyébként az accuweather.com szerint is ezek lesznek a legmelegebb napok. Ebben az előrejelzésben az ezt követő napokon 25-26 fokra lehet számítani.


A köpönyeg.hu-nál kicsit óvatosabbak. Az itteni időjárási előrejelzésben július 19-én 28, míg 20-án 29 fok lesz. Az ezt követő napokon pedig marad a 27-28 fok.


Mindhárom időjós oldal esetében a bükfürdői időjárást néztük meg júliusi előrejelzéssel. Nézze meg Ön is!


Összességében megállapítható: július strandidőt hozhat. Pár borongós nap után jöhet az igazi nyár. Irány tehát a strand!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média