Fontos az életmódváltás - így fiatalodhatunk sejtszinten

Nem kérdés, ma Magyarországon sokaknak szüksége van az életmódváltásra. Többet kell figyelni az egészségre. Időt kell adni a pihenésre, a feltöltődésre és az étkezési szokásokon is célszerű változtatni. Kiderült, az életmódváltástól sejtszinten fiatalodik meg az ember.

ReklámAz egészséges étrend, a meditáció és a mozgás együttesen sejtszintű fiatalodást eredményez. Ezt kaliforniai kutatók bizonyították be. Jót tesz a jóga a stressz levezetésében, a rendszeres mozgás és a zöldségekben gazdag étrend.
Kutatók bebizonyították, a sejtek öregedése lassítható, egyes esetekben visszafordítható. Korábbi kutatások is alátámasztják a tényt, hogy a mozgásszegény életet élő személyeknél felgyorsul a sejtöregedés - számolt be a távirati iroda.


Ezért ha tehetjük, fogyasszunk sok zöldséget, mozogjunk és meditáljunk. Mindezekre lehetőség van a gyógyfürdőben. Itt azok is mozoghatnak, akik egyébként a szárazföldön nem tudnak, ízületi problémáik miatt. A meditációra lehetőség van akár a szaunában vagy csak a vízben pihengetve, esetleg egy-egy masszázs során. A gyógyfürdőzés alkalmával a helyi éttermekben fogyasztható egészséges étel. Mindezek egy helyen. Fontos az életmódváltás!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média