Nem drágultak a fürdőbelépők - De mennyibe kerül egy családnak a strandolás?

Nem drágultak a fürdőbelépők, ennek ellenére emelkedett a szolgáltatások színvonala. Korábban írtuk, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban is tavalyi árakkal várják a kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyókat.

Reklám



A Magyar Fürdőszövetség a kiadott közleményében arra hívja fel a fürdőzők figyelmét, hogy tájékozódjanak az egyes kedvezményekről, ugyanis a megfelelő jegy megváltásával akár több tízezer forintot is spórolhat egy négyfős család. Olvasható, hogy a fürdők a bevételeiket úgy is próbálják növelni, hogy magasabb színvonalú vagy többféle, gyógy- és wellness szolgáltatást nyújtanak.


De mennyibe is kerül a fürdőzés? Magyarország egyik legkedveltebb fürdőjében, a büki gyógyfürdőben ilyen árakkal várják a vendégeket:


A gyógy- és strandfürdőre egy felnőtt már 2 ezer 350 forinttól válthat jegyet, családi napijegy pedig már 5 ezer 400 forinttól váltható. Az élményfürdős belépőért ennél valamivel többet kell fizetni. Egy egész napra szóló felnőtt jegy 2 ezer 700 forintba kerül. Kedvezményes családi belépő itt is kérhető - erről tájékozódjon itt. Természetesen ebben az esetben a családi jeggyel sokat lehet spórolni.


Családi belépő a gyógy- és strandfürdőre két felnőttnek és egy gyermeknek a nyári időszakban 5 ezer 400 forint, míg a családi kiegészítő jegy gyermekenként 850 forint. Ha kíváncsi, milyen kedvezmények vehetők még igénybe, klikk!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média