Gyógyfürdő kúra - a gyógyulás érdekében tartsa be a javaslatokat

Az orvos határozza meg a gyógyfürdő kúra fontos részletit. Nem mindegy, hogy milyen a víz hőfoka, sőt a fürdőzések száma, gyakorisága és a vízben eltöltött idő is meghatározhatja a gyógyulást.

Reklám


Azok, akik bizonyos betegség leküzdése miatt szeretnének gyógyfürdőbe járni, fogadják meg orvosaik javaslatait.
Ha egészségügyi panasza van, keresse fel a beutalást végző orvosát és kérdezze meg, javasolt-e önnek a gyógyfürdőzés. Ugyanis sajnos bizonyos betegségeknél nem ajánlott. Ilyenek például a szívprobléma, a gyulladásos, daganatos betegségek is (a sor nem teljes).


Az egyik legkedveltebb gyógyulási forma a gyógyfürdős verzió, fontos azonban a hatás érdekében néhány dolgot mindenképp betartani. Például a legjobb, ha a reggeli, délelőtti órákban fürdőzünk. A masszázsokat is célszerű fürdőzés után igénybe venni és túlzásba sem szabad vinni a gyógyfürdőzést. A szervezet ugyanis kimerülhet, ekkor léphet fel a fürdőfáradság. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashat.
A kúrát érintő kérdésekről egyeztessen orvosával!

 

Mit jelent a pirossal kiemelt szó? Játékot! Gyűjtsd össze a kiemelt szavakat, rakd össze a helyes mondatot, és nyerj bükfürdői fürdőzést! A játék részletei itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média