Allergiás? Így enyhítheti természetes módon a tüneteit

Ahogy a tavasz megérkezett, a pollenek is aktívabban ingerlik az allergiásokat. Nem késő még erősíteni az immunrendszert, felkészíteni a szervezetünket a nagy virágzásra. A pollenekre érzékenyek hatékonyan kezeltethetik magukat sószobában, sókabinban.

ReklámAz idő enyhe, a fafélék virágzása pedig meg is kezdődött. Leginkább a tiszafa, az éger, a nyárfa és a fűzfélék ontják magukból a polleneket. Ha egy kis eső jönne, vagy újra fagyna, csökkenhetne a virágzás intenzitása, erre azonban úgy tűnik, nincs esély.


Ha így folytatódik, az áprilisban virágzó fák pollenszórása is előbb kezdődik. Érdemes tehát időben gondolkodni a megelőzésről, vagy a már jelentkező tünetek enyhítését így, természetes úton megoldani. Allergiásoknak különösen ajánlott a sószobás kúra.


Kösse össze a wellnesselést egy sószobás, sókabinos kezeléssel, így fürdőzéskor az allergiával szemben is ellenállóbbá teszi a szervezetét.


Korábban írtuk: a sószobában, a sóbarlangban egy különleges mikroklíma alakul ki, a relatív páratartalom magas, a levegő egy természetes sóbánya mikroklímájához hasonló. A párás levegőben lévő sókristályoknak köszönhetően erősödik a légzőszervek öntisztulása.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média