Menjen biztosra! Esik majd az eső a nyaraláskor vagy kibírhatatlan hőség lesz?

nyaralasA szélsőséges időjárás egyre bizonytalanabbá teszi az embereket a nyaralási célpont kiválasztásakor. Sokan teszik fel a kérdést és böngészik az internetet válasz után kutatva: milyen idő lesz a nyaraláskor?

Reklám

Kutatók azt állítják, egyre több meleg rekord fog megdőlni, több lesz a zivatar és egyre szélsőségesebb lesz az időjárás. A klímaváltozásnak köszönhető időjárási viszonyokat már mi is megtapasztalhattuk, nemrég 37 fokos kánikula volt, mostanában pedig alig éri el a hőmérséklet a 20 fokot. Ezeket a változásokat pedig esők és zivatarok "színesítik".
Mi tesz ilyenkor az, aki biztosra szeretne menni a nyaralási célpontot illetően? Nem kell nagy töprengés hozzá, hogy a wellness-, a gyógy- és élményfürdőket válasszuk. A jövőben ezt egyre többen felismerik és a szűkülő pénzügyi lehetőségek miatt nem kockáztatják az élményt. Biztosra mennek, olyan helyeket választanak, amelyek rossz idő esetén is élményt nyújtanak és lehetőséget teremtenek a kikapcsolódásra.
Mi van, ha tombol a hőség? Nincs gond, ugyanis ezeken a helyeken külső medencékből sincs hiány. Elviselhetetlen forróság esetén könnyedén megmártózhatnak hideg vizes medencében is.
Célszerű biztosra menni. Képzelje el, ha kiválasztja az időpontot fél évvel a nyaralás előtt és kiderül, hogy az egész pihenés alatt zuhog az eső. Ön pedig szabadtéri programot választott. Bizonyára bosszankodik. Pihenjen gyógy- és élményfürdőben.



nyaralas - Bük
A fotón: Bükfürdőn lehetőség van szabadtéri programokra. Élményhez juthat a fedett fürdőben, kánikulában pedig választhatja a szabadtéri medencéket.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média