Reflux, gyomor- és veseprobléma - sok más betegség mellett ezeken is segítenek a gyógyvizek

A savasodás sokakat érint. Például a reflux kezelési lehetőségeinek széles körben való megismertetése egyre fontosabbá válik. Számos gyógykészítmény van, amely semlegesíti a gyomorsavat, így kezelve a panaszokat.

Reklám


Vannak azonban olyan gyógyvizek is, amelyek ivókúraszerű alkalmazása segíthet megbirkózni a refluxbetegséggel. A magas hidrogén-karbonát tartalmú vizek különösen jók.


A gyógyvíz enyhíti a gyomorégést, emellett segít az emésztési problémákon is. A tünetkeresőnkben olvashat arról, hogy a gyomorhurut kezelése is lehetséges így.


A gyógyvíz a veseműködésre ugyancsak jótékonyan hat. Segít a húgyúti fertőzésekkel is megbirkózni. Különösen jók a hidrogén-karbonát, magnézium és kalcium tartalmú vizek, ezek komoly gyulladáscsökkentő hatással bírnak.


 Ha szeretne a gyógyvizek hasonlóan jó tulajdonságairól olvasni, itt megteheti.


A vizterapia.bioenergetikus.hu oldalon olvasható, hogy élénkíthetik az epe és hasnyálmirigy működését a szulfát és magnézium tartalmú gyógyvizek. Cukorbetegségben javíthatja az inzulinhatást és a szervezet szénhidrát felvevő képességét a hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz. Emellett jó eredmény érhető el a csontritkulás megelőzésében és kezelésében, továbbá az idegrendszer működése is javulhat a gyógyvizek alkalmazásától.


A vizek fürdőzés közben is kifejtik a jótékony hatásukat, emellett indokolt esetben ivókúra formájában is segítenek. A lehetőségekről érdeklődjön szakorvosánál.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média