Átlagosan tíz ezer forintot kell elkölteni két hét alatt

Kevéssel több, mint tízezer forint vár még elköltésre a SZÉP-kártyákon átlagosan. Két hetük van azoknak, akiknek 2012-ben utalták a juttatásokat.

ReklámAz OTP figyelmezteti a kártyatulajdonosokat, hogy számos dologra fordíthatják a kártyájukon szereplő összeget. Például strandbelépő SZÉP-kártyával is fizethető, ahogy más fürdőbelépő is. A kapcsolódó cikkben olvashatjuk, hogy a hűvösben is jól esik egy tavaszi fürdő, bár úgy tűnik, végre megjön a nyár. A hét végén már 30 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani. Többeknek az lehet az utolsó lehetőségük a felhasználásra, ha a családdal együtt mondjuk strandon ünneplik a gyermeknapot. Nézze meg, milyen programok közül választhat!


Akik nem tudnak most elmenni kikapcsolódni, ne csüggedjenek. A nyaralást is le lehet ugyanis foglalni SZÉP-kártyával. Kitűnő lehetőség például, hogy egy olyan hazai fürdővárosba látogassanak el, ahol a fürdőbelépő, a masszázs és más spa kezelés is fizethető a SZÉP-kártyán szereplő összegből.


Ha nem tudná, mekkora lejáró összeg szerepel a kártyáján, az OTP honlapján ellenőrizheti az egyenlegét. Itt a forgalmát is nyomon tudja követni.Nézze meg, az átlagosan elköltendő 10 ezer 700 forintból milyen és mennyi fürdőszolgáltatás vehető igénybe.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média