Több a családos vendég - folytatódnak a fejlesztések a Büki Gyógyfürdőben

Folytatódnak a fejlesztések a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. A bővítések, felújítások között szerepelnek a meglévő épületek rekonstrukciós munkálatai, energetikai és vízbázisvédelmi fejlesztések és attrakciófejlesztést célzó beruházások is.

Reklám


Az idén 50 éves gyógyfürdő, élményfürdő az elmúlt években is számos területen korszerűsített. Egyértelműen látszik, hogy mindez jó lépésnek bizonyult, ugyanis idén kiemelkedő vendégforgalmat könyvelhetett el a büki fürdő. A fejlesztések jövőre is folytatódnak.


Január 1. és október 31. között közel 770 ezer belépőt értékesített a társaság, amely több mint 40 ezerrel (5,5 százalékkal) haladja meg a tavalyi évi belépőszámot, így várhatóan év végéig összesen 850-860 ezer belépő kerülhet értékesítésre.


A vendégkört illetően is van némi változás az előző évekhez képest. Egyre nagyobb arányt képviselnek a családos, gyermekkel érkező látogatók. A fürdőzők 60 százaléka még most is külföldi.

 

Mit jelent a pirossal kiemelt szó? Játékot! Gyűjtsd össze a kiemelt szavakat, rakd össze a helyes mondatot, és nyerj bükfürdői fürdőzést! A játék részletei itt.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média