Különösen a fiatalok körében népszerű az éjszaki fürdőzés? Mi ennek az oka?

Az éjszakai fürdőzés pár éve lett különösen népszerű program. Leginkább a fiatal felnőttek körében hódít? Mi lehet a titka?

ReklámA titok valószínűleg abban rejlik, hogy eltérő a megszokottól. Szeretünk kipróbálni új dolgokat. Éjjel fürdőzni pedig jó dolog. Nyáron, fürdőzés közben, kültéri medencéből csodálni a csillagokat - különös élményt nyújt. Télen pedig - ahogy írtuk korábban - megnő az igényünk a wellnessre, így gyakran választjuk kikapcsolódásként az éjszaki fürdőzést. Az estek szervezői ilyenkor rendszerint plusz programokkal várják a fürdőzőket, így gyakran stand up comedy előadáson vagy zenés bulin vehetnek részt az éjjel fürdőbe látogatók.

 

>>> Nézze meg programajánlónkban, mikor lesz legközelebb éjszakai fürdőzés! <<<

 


Ez új módja a kikapcsolódásnak. Fürdőzés közben nézni valamilyen előadást - remek lehetőség a szabadidő eltöltésére. Ezt sok fiatal tudja már, és ezért is gyarapodik az éjszaki fürdőzéseken rendszeresen résztvevők száma.


A fővárosban egyébként már 2003 táján rendeztek éjszaki zenés fürdőzéseket, az ország más pontjain azonban ez csak az utóbbi években terjedt el igazán.
Az éjjeli fürdőzés esetenként hajnalig is elhúzódhat, a legtöbb est azonban éjjel kettőig tart. Aki ellátogat egy ilyen eseményre, számíthat plusz programokra. Van, hogy humoros előadást szerveznek, máskor bűvészshowt, filmvetítést vagy csillaglest. Nézze meg az ilyen alkalmon készített korábbi videónkat:

Ilyen egy éjszakai fürdőzés - a Strandok éjszakáján jártunk (VIDEÓ)

 

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média