A jó időben és a SZÉP-kártyában bíznak a fürdők

A fürdőszövetség gyulai közgyűlésén hangzott el, hogy két feltételnek is teljesülnie kell ahhoz, hogy jövőre növekedjen a hazai fürdők forgalma és árbevétele. Ha megmarad kedvezményes adózási sávban a SZÉP-kártya és a 2015-ös nyár jobb időt hoz az ideinél, jövőre 3-5 százalék közötti bevétel- és forgalomnövekedést is elérhetnek a magyarországi fürdőhelyek. Ezt Juhász Szabolcs, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára mondta.

ReklámAz idei évről úgy nyilatkozott: az első öt hónap jól indult, 7,9 százalékkal növekedett a fürdőszolgáltatások árbevétele és 4 százalékkal a fürdőbelépőt vásárlók száma. Viszont a nyáron az egy évvel korábbihoz képest átlagosan csupán 0,5 százalékkal fogadtak több látogatót a létesítmények, ám a stagnáló forgalom ellenére 5,9 százalékkal sikerült növelniük a fürdőszolgáltatásokból származó árbevételüket.


A távirati iroda úgy tájékoztatott, hogy a fürdőszövetség egyik legfontosabb feladata a következő évben a fürdővédjegy, mint nemzeti tanúsító védjegy használatának elindítása és kiszélesítése lesz.


Arról, hogy a SZÉP-kártyával milyen fürdőszolgáltatásokért fizethet a belépőjegyen kívül, itt tájékozódhat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média