Fürdőakciók és wellness kedvezmények - ez mind jár a közösségünk tagjainak is

Legyen a SpaMagazin közösségének tagja! A regisztrálók az érdeklődési körüknek megfelelő témákban kapnak információkat, emellett az elsők között értesülnek az őket érintő akciókról. Milyen kedvezményekről van szó?

Reklám

Küldünk információt arról, mikor és hogyan lehet kedvezményesen jegyet váltani a fürdőbe. Akkor is kap értesítést a SpaMagazin-tag, ha wellness vagy gyógyászati akciót vehet igénybe. Sőt akkor is, ha olyan fürdős program van a "láthatáron", ami érintheti.


Minden olyan információt közlünk, amely valóban fontos lehet az Ön számára. A kedvezmények és az akciók mind-mind az ország egyik legkedveltebb fürdőjében, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban vehetők igénybe.


Mit kell tennie ahhoz, hogy tag lehessen a közösségben?


Csupán kitölteni a regisztrációs űrlapunkat, legalább egy érdeklődési kört kiválasztani és megadni az e-mail címet. Ne aggódjon, nem fog kapni kéretlen hírleveleket. Mi kizárólag olyan információkat küldünk, ami az Ön által választott érdeklődési körbe tartozik. Érdemes az akciókról is tájékoztatást kérni, hiszen nyilván Ön is szeretne olcsóbban igénybe venni egy-egy szolgáltatást.


Legyen a közösségünk tagja, ha fontos Önnek az egészsége, szereti a jó wellnesst és a fürdős élményeket. Akkor is csatlakozzon, ha szívesen kihasználja az akciókat és a nyereményjátékok is felkeltik az érdeklődését!

Adatkezelés:

A feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy a SpaMagazin oldal üzemeltetője és a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum az érdeklődési körben megadott témákban ajánlatokat küldjön Neked. Ezzel együtt elfogadod az adatkezelésre vonatkozó szabályzatunkat is. Azaz a feliratkozónak a SpaMagazin üzemeltetője, a Burkon.Media (Szombathely, Holdsugár u. 4.) és Bükfürdő Gyógy- és Élnycentrum hírlevelet, ajánlatokat küldhet Neked. Az oldal üzemeltetője a megadott adatokat bizalmasan kezeli, illetékteleneknek nem adja tovább. A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat.


Ha további kérdésed van az adatkezeléssel kapcsolatban, írj nekünk a kapcsolati űrlapunkon keresztül.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média