Nő az idősödők utazási kedve, és ezeket a szolgáltatásokat választják

Nő az idősödők utazási kedve. Nemrég számoltunk be erről itt, a SpaMagazin oldalán. Most pedig egy kimutatás is készült. A Szallas.hu közölte: 25 százalékkal nőtt az 55 év feletti korosztályba tartozók utazási kedve. Még több részletért klikk!

Reklám

A Központi Statisztikai Hivatal is közölt adatokat. Eszerint a 2014. január-szeptemberi időszakban az 55-64 éves korosztályban - az átlagot meghaladva - 13,8 százalékkal nőtt a több napos belföldi utazáson résztvevők száma 2013 hasonló időszakához képest.

Tapasztalható, hogy sokan közülük fürdővárosokba mennek pihenni. Kimondottan szeretik az ebbe a korosztályba tartozók a gyógyfürdős programokat, és a fürdők gyógyászatában is szívesen kezeltetik a panaszaikat. Leginkább ízületi problémákkal fordulnak a szakértő orvosokhoz, masszőrőkhöz.

Mutatjuk, a gyógyvizes fürdőzés mellett melyek azok a szolgáltatások, amik kimondottan népszerűek a szépkorúak körében:

- gyógymasszázs

- víz alatti vízsugármasszázs

- súlyfürdő

- elektroterápiák

- parafango pakolás

- víz alatti csoportos gyógytorna

Csak néhány gyógyfürdős szolgáltatás, ami segíthet az idősödők körében előforduló egyes panaszok kezelésében.Tudjon meg többet a kezelésekről itt.

Tipp! Érdemes tudni, hogy a felsoroltak nagy része a társadalombiztosító által támogatott kezelés. Erről korábbi bejegyzésünkben olvashat.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média