A hétvégén tartották az ország egyetlen gyógyfürdő bálját

A hétvégén tartották Bükfürdőn a fürdőbált. A 21. alkalommal megrendezett, hagyományosnak mondható társasági eseménynek a fürdő pihenőtere volt e helyszíne.

Reklám


Az eseményen a megyei és országos tisztségviselők is jelen voltak. Így dr. Németh István, a fürdő vezérigazgatója mellett többek között Marjay Gyula, az MNV Zrt. főigazgatója, dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány-helyettes, Ruszinkó Ádám, a gyógyfürdő igazgatóságának új elnöke.


A Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója beszédében elmondta: ez az egyetlen gyógyfürdős bál az országban. " Egy olyan társasági esemény, amely a monarchiából eredő fürdőkultúrát idézi. Bízom abban, hogy az állam jó gazdája lesz a fürdőnek és ennek köszönhetően a ma országosan is kiemelt gyógyhely nemcsak a megye és az ország, hanem Európa társasági helyévé fog válni" – fogalmazott.


Az eseményen átadták a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület Bük Turizmusáért Díját. Idén Horváth Róbert, a Csátép Kft. vezetője vehette át az elismerést.


Bük, Bükfürdő a 2013-as évben fontos turisztikai attrakcióval bővült a Napsugár Játszópark megnyitásával. Az 1700 négyzetméter alapterületű játszóház mellett bowling-pálya, fitness-terem, kávézó és sok kültéri élményelem üzemel, szórakozási lehetőséget kínálva a turistáknak és a lakosságnak is.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média