Pár száz forintos fürdőbelépő - Újra pályázhatnak a nyugdíjasok a kedvezményekre

Aki kedvezményes fürdőbelépőt szeretne, siessen. A pályázat beadási határideéig alig van hátra egy hónap. Viszont ennél jóval előbb betelhet a keret. Jó hír, hogy a keretösszeget 30 százalékkal megemelték a tavalyihoz képest.

Reklám

A nyugdíjas üdülési pályázatnál 5 ezer forint önerőt kell befizetni, a fürdőjegy-pályázaton pedig 2 ezer 500 forint befizetésével országosan 60 fürdőt vehetnek igénybe a nyugdíjasok. A nagy érdeklődésre tekintettel a keretösszeget 30 százalékkal megemelték a tavalyihoz képest.

Kik pályázhatnak?

Azok, akik betöltötték a 60. életévüket és a rendszeres, havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a 147 ezer forintot. Továbbá előnyben részesítik azokat, akik tavaly nem kaptak kedvezményes belépőt. A nyertes pályázóknak csak annyit kell tenniük, hogy 2 ezer 500 forintot befizetnek, ezért cserébe akár 33 alkalmas fürdőbelépőt is kaphatnak.


Az elnyert támogatás nem használható fel minden fürdőben. Erre érdemes odafigyelni. A büki gyógyfürdőben azonban lehet érvényesíteni a kedvezményt. A támogatás egyébként 2015. december 31-éig vehető igénybe.

Részletek az Erzsébet program oldalán.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média