Megnéztük, miként segít a gyógyiszap, és persze azt is, hogy kinek ajánlják

PakolásA gyógyiszap ránézésre és tapintásra is elég érdekes. A hatása viszont kiemelkedően pozitív. Számos egészségügy probléma gyógyításában segít. Nem is gondolná, mennyin.

Reklám


Az ízületi problémák kezelésében rendkívül hatásos, az ott lerakódott káros anyagoktól szabadítja meg a szervezetet. Kiváló méregtelenítő. Egészen pontosan a degeneratív, kopásos mozgásszervi panaszok kezelésére alkalmazzák leginkább. Emellett oldja az izomzat görcseit. Nem is gondolnánk, hogy nőgyógyászati panaszok is kezelhetők vele. Fájdalom csillapítására is alkalmazzák.


Hogyan zajlik a kezelés?


A fájó testrészt bekenik a 41-42 fokos iszappal, és takaróval borítják be. Az iszap könnyen lemosható, így a kezelés után nem hagy nyomot. Gerincproblémával és más ízületi gyulladással küzdőknek javasolják.


A kezeléshez használt iszapok többfélék lehetnek. Jó hatással bír például a vulkanikus iszap és a paraffin keveréke. Ez a gerinc- és végtagízületi gyulladások, sérülések és műtétek utáni állapot utókezelésére javasolt.Nézze meg, mennyibe kerül egy ilyen kezelés, és milyen pakolások és kiegészítő kezelések kérhetők még a gyógyfürdőben.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média