Így őrizze meg az egészségét!

Nem mindenki tudja, mi a jó irány, ha az egészség megőrzéséről van szó. Ha bizonytalan, kérjen tanácsot! Nézze meg, miben segítenek egy medical wellness állapotfelmérés során!

ReklámEgy medical wellness állapotfelméréskor a szakértő orvos egyénre szabott edzéstervet állít össze. Emellett mozgás- és táplálkozási tanácsokat is kapnak az érdeklődő vendégek. Általános tanácsokat ugyan lehet adni, mégis a személyre szabott program lehet az, ami valóban segít az egészség megőrzésében.


A medical wellness mindig állapotfelméréssel kezdődik. Ezt követően az ajánlott terápiához kapcsolódó kezelések kezdődnek. Ezek lehetnek masszázsok, thermo spa kezelések és sóterápia is. Ez utóbbi a tüdőbetegségek, asztma, hörghurut, arc- és homloküreg-gyulladás, légúti gyulladások, nátha, idegrendszeri, szív- és érrendszeri betegségek, allergia, bőrbetegségek, stressz esetén segít. A masszázsok egyebek mellett a stressz levezetésben és az ellazulásban fejtenek ki jótékony hatást. A thermo spa kezelések pedig a többi mellett a nyirok- és a vérkeringés élénkítésére, az anyagcsere-folyamatok javítására szolgálnak.


Ezeknek a medical wellness kezeléseknek nagy jelentőségük van az egészség megőrzésében, így aki teheti, rendszeresen vegyen részt hasonlókon. Akár egy "program" is hatékony lehet, de egy bükfürdői látogatáskor elvégzett állapotfelmérés és tanácsadás mindenképpen segíthet abban, hogy elinduljunk az egészségmegőrzés útján.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média