Egy napig India a büki gyógyfürdőben

yogaIndiai napot szerveznek Bükön. Május elsején az Indiai Köztársaság magyarországi nagykövete, Gauri Shankar Gupta is ellátogat a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. Az eseményen a nagykövet dedikálja új könyvét, amelynek címe: Az élet rejtélyeinek feltárása.

Reklám


A látogatás kapcsán a gyógyfürdő igyekszik az indiai kultúrát közelebb vinni az érdeklődőkhöz. Előadásokat szerveznek, a gyógy- és strandfürdő területén pedig meggyújtják a barátságot jelképező lángot is. Sőt a fürdő vendégei indiai táncbemutatót, valamint jógabemutatót is megtekinthetnek. Ezen túl közös jógázásra is invitálnak a szervezők.



Gauri Shankar Gupta: Az élet rejtélyeinek feltárása


Müller Péter így vélekedik a könyvről:



"Ez a könyv, melyet elolvastam, nem kerül a polcomra. Ott marad az asztalomon, és életem végéig fogom majd olvasni. Tanulok belőle, és meditálok a gondolatain. Az a bölcsesség, melyre Gupta támaszkodik, amelyet szívében és lelkében hordoz, nem vallás, nem filozófia, nem hit és nem is tudomány, hanem metafizika. Egyetlen és abszolút őstudás, mindazokról a kérdésekről, amelyeken a világ és az emberi lét nyugszik."


A leírás itt folytatódik.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média