Mi a különbség a selfness és a wellness között?

A kettő összefügg, azaz kapcsolódik egymásba. A wellness a testi "jól tartást" jelenti, míg a selfenss a test, a fizikai jóllét mellett a lélek, a szellem állapotára is koncentrál. Ebben is nagy a szerepe a gyógyfürdőzésnek és más kapcsolódó szolgáltatásoknak.

Reklám


A selfness követői a teljes összhangra törekszenek a test és lélek között. A selfness egy életforma, trend, életvezetési módszer. A belső egyensúly megteremtésére különböző tréningek, önismereti és személyiségfejlesztő módszerek segítéségével nyílik lehetőség, míg a testi jóllét elérésében szívesen hívják segítségül a természetes gyógymódokat, köztük a gyógyfürdős kezeléseket.


A selfness követői idővel egyre magabiztosabbá, sikeresebbé és boldogabbá válnak, melyet testük, lelkük és szellemük egészsége és egysége, továbbá magas szintű önismeretük tesz lehetővé számukra - olvasható.


A selfness követői nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre. Testi probléma esetén pedig a hagyományos orvoslással ötvözött természetes gyógymódokat hívják segítségül. A selfness életformába rendkívül jól beépíthetők a gyógyfürdőben elérhető szolgáltatások.
Erre szinte már bárhol kínálkozik lehetőség, gyakran hotelek is kombinálják a selfenss és a wellness elemeket.


Ha szeretné megnézni, milyen kapcsolódó szolgáltatások érhetők el a gyógyfürdőben, klikkeljen!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média