Gyógyvízzel a gyomorbántalmak ellen

Kívül belül, testet, lelket gyógyítja a gyógyvíz. Az ízületi panaszok mellett gyomorbántalmak, bélproblémák kezelésére is alkalmas lehet. Orvosi javaslatra bátran alkalmazzuk az ivókúrát.

Reklám


Járóbetegek és fekvőbetegek is segítségül hívhatják a gyógyvizet. Előbbiek sétálgatva, utóbbiak jobb oldalra fordulva kortyolgassák. Éhgyomorra tegyük mindezt. Bár elképzelhető, hogy van, akinek étkezés után javasolt a fogyasztása. Erről azonban a szakorvos határoz.

Mint ahogy arról is, milyen hosszú ideig tartson egy kúra. Általában négy hétig kell kortyolgatni a vizet, ami nagyjából 40-50 fokosan fejti legjobban a hatását. Ilyen hőmérsékletnél ugyanis a gyomor erei kitágulnak, csökken a mozgása és fokozódik a gyomornedvek elválasztása.


Az ivókúrával jelentős hatást érhetünk el a gyógyulásban, de csakis orvosi javaslatra fogyasszuk. Nem mindegy, melyik betegség esetén milyen vizet iszunk, és az sem, milyen gyakran alkalmazzuk ezt az egyre népszerűbb gyógymódot. Ha szeretnél a gyógyvíz hatásáról még többet tudni, olvass részleteket itt.


Kíváncsi vagy, milyen betegségek gyógyítására alkalmazható belsőleg a gyógyvíz? Nézd meg a tünetkeresőnkben!

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média