Medical wellness - Fókuszáljon az egészségére a fürdőben is!

wellness, water bike, biciklizés vízben, aktív wellness,Sokan nem tudják, mit is jelent valójában a medical wellness. Mi most eláruljuk, egy feltétellel. Próbálja ki! Fordítson időt az egészségére!

Reklám

A szakirodalomban a medical wellness egészségorientált wellness kezeléseket jelent. Az ágazatok szerteágazóak, beletartozik a masszázs, a fitness, a relaxáció és még a sókabinban történő lazulás is. Beletartozik az egészségügyi állapotfelmérés, továbbá a mozgásterápiák kialakítása és gyakorlása is. Kihagyhatatlan a sorból az iszappakolás.


A kezeléseket professzionális szinten szakorvosok és szakemberek közreműködésével érdemes végeztetni, ugyanis a teljes gyógyulást és feltöltődést csak így lehet elérni. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban a felsoroltak mindegyikét kipróbálhatja. A büki fürdőben szakértők gondoskodnak minden látogató egészségéről.


A kezeléseket megelőzően érdemes állapotfelmérést is végeztetni, ezután kiderül, mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni. A masszázs, legyen szó talpról, arcról vagy hátról, az egészséges ember számára is felüdülést jelent. Akárcsak az iszappakolás, ez különösen a hölgyek számára lehet csalogató.

 

medical wellness

Fontos az egészség: medical wellness szolgáltatások itt


A fitness rendszeressége napjainkban kimondottan fontos az immunrendszer állapotának megőrzése és erősítése érdekében. A medical wellness részlegen érdemes ezt is kipróbálni és elsajátítani, a fitness rendszerét az életbe bevinni. Már a nyáron érdemes felkészíteni a testet és az immunrendszert a téli megpróbáltatásokra.


A kezelések és terápiák része a helyes táplálkozás. A tanácsadás azonban itt sem elhanyagolható. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban ebben is segítenek.


És hogy mindez mennyibe kerül? Kiderül innen: árak

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média