Kifejezetten gyorsan hat a büki gyógyvíz

Gyógyulás a gyógyfürdőbenAhol a gyógyulás élmény - ezzel a címmel jelent meg egy írás Bükfürdőről a Népszabadság oldalán. A cikkben olvasható, hogy évente 800-900 ezren keresik fel a szakemberek szerint is kifejezetten gyorsan ható gyógyvízzel rendelkező Büki Gyógyfürdőt.

Reklám


Az írásban a büki gyógyvíz történetéről is olvasható néhány mondat. Dr. Németh István, a gyógy- és élménycentrum elnök-vezérigazgatója részletezi a kalandos történetet.


A büki gyógyvíz a mozgásszervi megbetegedések gyógyítása mellett - ivókúra szerűen alkalmazva - gyomor-, bél- és epehólyaghurutra, vékonybélfekélyre is segítséget nyújthat - olvasható.


A fürdő hazánk második legnagyobb ilyen létesítménye. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 5200 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkezik. A létesítményben 32 medence található.


Dr. Németh István szerint a sikerük titka a hatékony gyógyvíz és a folyamatos, átgondolt fejlesztés, az igényeknek nemcsak a kiszolgálása, hanem azok felkeltése, s az általános fürdőkultúra élményszerű terjesztése is - olvasható.


Az írás tájékoztat még arról, hogy számos külföldi - osztrák, német és svájci - vendég érkezik a fürdőbe. Az utóbbi időben pedig megjelentek a cseh, a lengyel és a szlovák vendégek mellett az orosz fürdőzők is.



A Bükfürdőről szóló teljes cikk elolvasható a Népszabadság online változatában.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média