Mihez lehet kezdeni a fedett élményfürdőben? – Íme, néhány javaslat

csuszdaA hűvösebb idő beköszöntével az fürdőzésre vágyók a fedett létesítményekbe kényszerülnek. Szeptemberben a wellness általában már a belső fürdőkben vehető igénybe.

Reklám

A pihentető szolgáltatás mellett azonban számos élményelem is szórakoztatóvá teheti a fürdőzésre szánt napot.


Manapság már nem kell a csúszdázáshoz sem a szabadban tartózkodni. A modern létesítményekben bentről, akár rossz időjárás esetén is lehet élvezni a szolgáltatás örömeit.


A legnépszerűbb fürdőkben olyat is látni, hogy a csúszda kint kanyarog a szabadban, a vízbe csobbanás azonban a belső térben történik. A gyógymedencék egy része bent található, így aki 33-35 fokos vízre vágyik, a fedett térben megtalálja. Hasonlóan az "élményre szomjazók", a 31-34 fokos víz bent akár télen is használható.


A wellness-szolgáltatások egyik legkedveltebb területe a pezsgőmedence. A vendégek körében nagy népszerűségen örvend. A 34-35 fokos víz garantáltan ellazítja a fürdőzőt. A gyermekes családok is megtalálják a kikapcsolódási lehetőséget a beltéri medencékben. A kicsik általában a 32-34 fokos vízben tudnak pancsolni.


Az, aki élményfürdőzésre, gyógyfürdőzésre vágyik, télen is lehet része benne. A kikapcsolódást a pihenőterek nyugodt légköre teszi teljessé. Ott nyugágyakban fekve, kényelmesen lehet relaxálni és készülni a következő csobbanásra.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média