Érdemes kipróbálni - több mindenben segít a pezsgőfürdő, mint gondolná

ÉlményfürdőMiért jó, ha bugyog a víz? Nem is gondolná, mennyire hatásos, ha pezsgőfürdőben lazít. Mutatjuk.

ReklámA pezsgőfürdőben üldögélve csökkenthetjük a stresszt, a szorongást, s ez a tevékenység a vérkeringésre is jótékony hatással van és a fejfájást is elmulaszthatjuk így. Egészségügyi szempontból is rendkívül hatásos a pezsgőfürdőzés. Főleg a mindennapi kimerültség, feszültség oldására alkalmas.


A vízben a fürdőző természetes, szinte egész testre kiterjedő masszázst kap. Az oxigéntartalmú buborékoknak köszönhetően javulhat a vérkeringés, a bőrnek is jót tesz és a test természetes ellenállóképességét is javítja. A buborékok segítenek még több oxigént juttatni a véráramba. Emiatt az anyagcsere is fokozódik és a méregtelenítés is megkezdődik.


A különböző, erősebb vízsugarak csak pluszt adnak. Azok még hatékonyabban masszíroznak, ilyenkor azonban a test egy-egy pontján fejtik ki a masszázs-hatást.


A pezsgőfürdő a wellnessezők egyik legkedveltebb helye, érthető módon. Az itt történő lazításnak köszönhetően ellazulnak az izmok és a stressz is megszűnik. A pezsgőfürdőzők általában jól alszanak. A jótékony hatások sorába tartozik, hogy pihentető alvásra lehet számítani egy ilyen fürdőzés után.

 

>>> Kipróbálná? Itt megteheti. <<<

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média