Kíváncsi rá, milyen idő lesz karácsonykor?

Úgy tűnik, van esély a fehér karácsonyra. December 24-25-ére havat jósolnak. Az idei karácsonyi ünnepek igazán hosszúra nyúlnak. A szerencsések akár 10 napot is otthon tölthetnek pihenéssel vagy akár wellnessel a gyógyfürdőben.

ReklámIgaz, a téli wellnesshez nem feltétlenül szükséges a jó idő, viszont a hangulat szempontjából nem árt, ha kint esik a hó. Képzelje csak el! A szaunában, a jó melegben üldögélve csodálhatja a kinti hóesést. Esetleg kültéri medencében lazítva élvezheti a pihenést.

A benti élménymedencékben való lazítás nem időjárás függő, így legyen bármilyen idő, azok használata bizonyára mindenkit kellően kikapcsol. A hosszú ünnep alatt végre lehetőség van a pihenésre - gondolják sokan. De nem feltétlenül otthon kell tölteni ezt az időt - vélik a szakértők.


Többször figyelmeztetnek arra, hogy aki teheti, mozduljon ki ilyenkor. Találjanak ki közös programokat a családtagokkal. A gyógyfürdős, wellnessfürdős programok a család minden tagja számára feltöltődési lehetőséget kínálnak. Az egészen kicsiktől kezdve az idősebbekig mindenki talál magának megfelelő szolgáltatást. Használják ki a hosszú ünnepet például itt!


Íme, részletesebben időjárás - az időkép.hu adatait mutatjuk:

 

  • december 24.: -3, -9 fok, borult
  • december 25.: -4, -9 fok, havazás
  • december 26.: -1, -6 fok, havazásReklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média