Szeptember 27-e - akciók a turizmus világnapján

Ebben az évben is lesz Turizmus világnapja, Magyarországon idén rendezik meg harmadik alkalommal. Az országos megmozdulást szeptember 27-én tartják. Számos vendégbarát akcióval készül a szakma.

Reklám

A turizmus közösségépítő ereje sok ember számára ismert, hiszen egy, a családdal eltöltött nyaralás, egy kongresszuson megismert új kolléga vagy egy hosszú út alatt szerzett új barát mindenki életében meghatározó pillanat lehet. A turizmus nemcsak egy szakma, nemcsak szórakozás és nemcsak egy iparág, annál sokkal több.

A Turizmus világnapja idei ünnepsége során szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos szerepet játszik az életünkben az utazás élménye, hogy útjaink során milyen meghatározó kapcsolatokra és tapasztalatokra teszünk szert, és hogy mindannyian egy össznépi társasjátékban veszünk részt. Napról napra egyre többen - áll a Magyar Turizmus Zrt. (MT) felhívásában.


Az MT széles körű szakmai összefogást hirdet annak érdekében, hogy legyen a Turizmus világnapja minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítjük a belföldi és külföldi vendégeinket. Lepjük meg őket egy-egy apró figyelmességgel, kedves köszöntő felirattal, vagy bármi egyéb akcióval, ami arról szól, hogy ő a mi vendégünk, mi szívesen látjuk és mindent megteszünk azért, hogy jól érezze magát nálunk - olvasható. Idén, szeptember 27-én kívül szeptember 26-ára és 28-ára, tehát a kapcsolódó péntekre és vasárnapra is kiterjeszthetik az akciójukat a belföldi turizmusban érintett szolgáltatók - tájékoztat a turizmus.com.


A kezdeményezéshez várják még a csatlakozókat. Ahogy közölték: egy apró ötlet is elég az országos megmozdulásban való részvételhez. Érdemes tehát az utazóknak figyelni az akciókat.Programokról, akciókról itt is tájékozódhatsz.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média