Kihasználják az utazók a farsangi akciókat, sok ilyenkor a családos wellnesselő

Sokan wellnesselnek a farsangi időszakban is. Az MTI körképéből kiderül, hogy a vendégek kihasználják az akciós ajánlatokat. És az is látszik, ilyenkor azok a fürdővárosok a legnépszerűbbek az utazók körében, ahol főként a 3-4 csillagos wellness szállodákat keresik.

Reklám

Így van ez Bükfürdőn is, itt a Danubius Health Spa Resort szállodában már szerdán délelőtt 90 százalék fölött járt a szobafoglalás a Valentin-napot is magában foglaló hétvégére - derült ki a szállodaigazgató tájékoztatásából. A kétszáz szobával, önálló gyógy- és élményfürdővel rendelkező szálloda a családok körében is egyre népszerűbb, vendégeik nagyobb része belföldről, kisebb része pedig elsősorban Csehországból, Ausztriából és Németországból érkezik. A Valentin-nap alkalmából egy romantikus gyertyafényes vacsorát, ezt követően pedig szintén gyertyafényes, hangulatos fürdőzést ajánlanak a vendégeiknek.

Zalában főként a gyerekes családok foglalásainak köszönhetően telt házzal várja a Valentin-napi hétvégét a Hévízhez közeli Alsópáhokon működő Kolping Hotel Spa & Family Resort. A 450 ágyas szálloda igazgatója szerint a foglaltság nem annyira a szerelmesek ünnepének, mint inkább a farsangi programjaiknak köszönhető. Hozzátette: ezen a hétvégén sem kiemelt árakkal, hanem a téli szezonban szokásos árakon kínálták szobáikat. Ennek is köszönhető, hogy a januári csendesebb időszak után februárban már minden hétvégéjükön kiemelkedően magas a foglaltság. A vendégek háromnegyede magyar, a többi német turista.


De nem csak a szállodák, hanem a gyógyfürdők, az élményfürdők is tartanak farsangi programokat. Ahogy a programajánlónkban is olvasható, február 21-én "Farsang farka" -  Tavaszvárás elnevezésű program lesz a Zalakarosi fürdőben.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média