Mikor van szükségem a gyógyvizes fürdőre?

Ha szúr itt, kicsit fáj ott, az jelezés. Nem szabad, hogy legyintsünk a panaszokra és azt mondjuk magunknak: majd elmúlik. Előzzük meg a problémát és gyógyuljunk gyógyvízben.

ReklámSzámos, kialakulóban lévő egészségügyi probléma kezelhető a gyógyvízben. Az ízületi bántalmak mellett belső, szervi panaszok is orvosolhatók vele. Akkor sem teszünk rosszat, ha fáradtságunkon, stresszes állapotunkon próbálunk meg segíteni a gyógyvíz segítségével.


Ahogy a tünetkereső menüpontunkban is látható, a gyógyvíz számos izom és ízületi probléma jelentkezésekor nyújthat segítséget. Emellett a gyomorpanaszok jelentkezésekor is fordulhatunk az effajta gyógymódok felé.


Kezelhető a gyomorhurut, a gyomorfekély - ezek többnyire ivókúrával. A lágyrészi reumatizmus, a csontritkulás, az ízületi gyulladás, egyes gerincbántalmak pedig a gyógyvizes medencében kezelhetők.


Különféle izomfeszülések, csigolyameszesedés esetén is kérjünk bátran segítséget a gyógyfürdőben. A kialakuló betegségek első jelei esetén pedig forduljunk szakorvoshoz, és kezdjük meg a lehető leghamarabb a gyógyulást. Gondoljunk azonban a megelőzésre is, időközönként egy-egy gyógyvizes fürdő is segíti a szervezetünket a "küzdelemben". Feltölti azt és ellenállóbbá teszi a különféle betegségekkel szemben.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média