Így lehet olcsóbb a téli wellness

Mutatunk néhány tippet, hogyan lehet olcsóbban wellnesselni ősszel és télen.

ReklámA gyógyfürdők, termálvizes fürdők elfogadják a SZÉP-kártyát. A munkavállalók nagy száma pedig kap már ilyenfajta juttatást. Ennek segítségével például fürdőbelépő vásárolható.


A SpaMagazinban többször írtunk róla, hogy a belépő megvásárlása mellett wellness-szolgáltatások is fizethetők a kártyáról.
Már ez nagy segítséget jelenthet a családoknak, a gyógyfürdőbe indulóknak.


Emellett azt is érdemes figyelni, milyen akciókat kínálnak a fürdők. Van, ahol például a relax masszázst adják olcsóbban.De olyan is van, ahol már a belépő 20 százalékkal olcsóbb egy adott időszakban. Részletek itt.Ha nem szeretnénk egész nap wellnesselni, a délutáni, eseti órákban olcsóbban fürdőzhetünk.Még egy tipp a téli wellnesshez

Akik olyan egészségügyi problémákkal küzdenek, amelyek kezelhetők gyógyfürdőben, tájékozódjanak a TB által finanszírozott kúrákról. Mutatunk néhányat, ami szóba jöhet:


Gyógyvizes gyógymedence használata is kedvezőbben vehető így igénybe, akárcsak az iszappakolás és a gyógymasszázs. A társadalombiztosító támogatásával igénybe vett szolgáltatások akár közel ezer forinttal is olcsóbbak lehetnek.

Reklám

Minden jog fenntartva © 2012 Spamagazin - Készítette: Burkon Média